Tack för alla fantastiska insatser i valrörelsen!

Igår smällde det till ordentligt och vi åkte på ett dåligt valresultat.

Självklart är det riktigt tråkigt och det är kämpigt att dels se de dystra siffrorna för oss, dels att se hur främlingsfientliga partier får vind i seglen.

Men!

Hade Moderaterna förr i tiden gett upp efter en, eller flera motgångar hade Gösta Bohman och de andra aldrig kunnat bryta den socialdemokratiska makthegemonin och till slut vinna valet.

Vi får aldrig ge upp.

Då SD och partier på yttre vänsterkanten har medvind behövs det en stark röst för frihet, öppenhet och ansvar – den rösten är Väsbymoderaterna.

Vi ska också komma ihåg att EP-valet inte är kommunalvalet. De väljarmönster som finns i det ena valet gäller inte i det andra.

Vad vi ska ta med oss är att vi gjorde en riktigt bra valrörelse med fantastiska insatser från flera eldsjälar, i större och mindre grad. Alla ni som bidrag ska ha stort tack för all er tid och hjälp.

Alla våra insatser har gett resultat.

Visst minskade vi även i Väsby, men vi minskade mindre än resten av kommunerna i länet. Och vi hamnade högre än valresultatet (15,1% kontra 13,6%). Vi kan se att våra kampanjer och dörrknackande gett avkastning. Detta ska vi ta med oss till valen i höst.

Vi tar nya tag!